top of page
Vår filosofi

Samarbetet mellan människa och robot kommer ha en väldigt stark påverkan på svensk tillverkning och det är här vi vill vara med och påverka. 

Den stora drivkraften är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga genom att på enkla sätt skapa en effektivare tillverkning. Där förståelsen för vilka arbetsuppgifter som ska utföras av människan respektive roboten. 

Genom att försöka tänka ett steg längre i våra lösningar och hela tiden tänka att de "kluriga" robotmomenten ska utföras av människan istället, så kan vi tillsammans skapa lösningar som blir enkla och kostnadseffektiva. 

shutterstock_1041686074.jpg

Vi lägger också stort fokus på att standardisera våra lösningar så att de passar flera olika behov. Det gör att både vi och ni får en funktionssäkerhet i lösningarna som gagnar oss båda. 

Vi ser också att stora vinster görs genom att kunna flytta roboten mellan olika positioner och arbetsuppgifter. För att snabbt kunna räkna hem en investing så behöver en robot jobba så mycket som möjligt under dygnet.

Genom att kunna använda den på olika ställen i tillverkningen så skapar det möjligheter att få roboten att jobba optimalt och betala sig så fort som möjligt. 

Vi ser det som en robotkompis som behöver sättas i arbete så mycket som möjligt. 

bottom of page