top of page
Palleterare 12,5kg

Att stå på slutet av linjen och ställa kartonger på pall är ett mycket repetitivt arbetsmoment som ta mycket tid och kostar därmed mycket pengar. Ofta kan arbetsmomentet och vara tungt över tid och man riskera arbetsskador.

 

Med vår palleterare så slipper ni detta moment helt och hållet. Det enda ni gör att byta pallar när det behövs. Eftersom palleteraren har en egen transportör så får den full kontroll på kartongen, vilket underlättar då roboten ska plocka upp kartongen. Palleterare kan också hantera mellanlägg i pallen om sådana används. 

Själva pallmönstret bygger ni själv ihop i vår enkla mjukvara, Palletmaker. Grafiskt bygger ni bara pallen på skärmen och sedan laddar ni ner det nya pallmönstret i palleteraren. Tryck på start och ni är igång.

Hela palleteraren går att flytta mellan olika linjer om ni skulle ha det behovet och givetvis har griparen ett snabbfäste så den snabbt går att byta mellan olika format.

 

Roboten har en inbyggd säkerhet, så kallad kraftkänning. Det gör att roboten kan jobba utan externt skydd i de flest fall, som staket och skanners. Skulle robot köra på något som inte den känner igen så stannar den direkt.

 

Palleterare kan såklart användas till avpalletering också och kan hantera olika detaljer som lådor, backar, tråg osv.  

Smidigare palleterare är inte lätt att hitta.

 

Just denna palleterare klara att lyfta 12,5 kg inklusive griparen. Skulle ni har behov av mer lyftkraft så har vi också lösningar för det, fråga oss gärna. 

Nya palletmaker
bottom of page