top of page
Maskinbetjäning

Att betjäna en tillverkningsmaskin är ett mycket repetitivt arbetsmoment som tar mycket tid och kostar därmed mycket pengar. Genom att låta en robot utföra detta moment frigör ni tid till er operatör och ni får en effektivare tillverkning.

 

Många har inte tillverkningsmaskiner som går dygnet runt, ibland så går de så lite som några timmar under dagen bara. Men vi vill inte att ni ska sluta att tänka på robotbetjäning för det. Därför har vi gjort vår maskin flyttbar, så ni kan rulla den mellan olika maskiner och därav få den att jobba hela dagarna, eller varför inte nätterna också.

 

För att ni ska få en flexibilitet att använda den till flera maskiner så har vi gjort ett modulsystem, där olika moduler kan dockas mot robotvagnen. Dessa moduler hanterar material som roboten ska jobba med och kan vara olika vagnar eller transportörer med olika tillbehör. Det gör att ni inte blir inlåsta i en investering utan kan över tid ändra användningsområdet bara genom att byta eller köpa till en modul. Möjligheterna är oändliga, säger vi. 

Se gärna filmerna nedan, för att få mer förståelse. 

bottom of page